85 Lisans programlar içinde Asia for 2024

Lisans programlar içinde Asia for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu Biyomedikal Bilim Lisansı (Hons) programı, sağlık endüstrisindeki iyi eğitimli çalışanların artan ihtiyaçlarını takip etmek için tasarlanmıştır. Bu eğitim kursu, biyolojik bilimin temellerinden eleştirel düşünme yönlerine kadar iyi teorik bilgileri aşılamak ve en son laboratuvar uygulamaları ve teknikleri ile harmanlamak üzere yapılandırılmıştır. Program, ülkemizin kalkınmasına ve Malezya vatandaşlarının sayısının artmasına paralel olarak, teorik ve pratik bilgi birikimine sahip, son derece uzmanlaşmış, eğitimli insan kaynağı ile genel olarak toplumun ihtiyaçlarına cevap verecektir.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyomedikal mühendisliği, fizik, matematik, biyoloji ve teknoloji ilkelerinin teşhis, izleme ve terapi dahil olmak üzere sağlık bakımı tedavisi için teknik ekipman araştırmak ve üretmek için birleştirilmesi ve uygulanmasıdır.

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    UniKL RCMP Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakültesi, ilerici, çağdaş, ileriye dönük ve gelişmiş ülkelerde sunulan farmasötik programlarla karşılaştırılabilir bir Eczacılık Lisansı (Onur) alanında farmasötik eğitim sunmaktadır. Programın süresi dört (4) yıl olacaktır.

    • Tbilisi, Gürcistan

    8 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Programın amacı, öğrenciye ilaç endüstrisindeki modern zorluklar ve gereksinimler ile ilgili bilgileri vermek, bu alanda istihdam için faydalı olacak pratik beceriler geliştirmektir. Program endüstri odaklıdır ve öğrencinin eczacılığın 4 ana yönünü kapsamlı bir şekilde incelemesine olanak tanır: ilaç üretimi, farmasötik işletme yönetimi, klinik farmakoloji, ilaç endüstrisindeki standartlar ve düzenlemeler.

    • Tbilisi, Gürcistan

    8 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, öğrencilerin Hemşirelik Bakımının özünü anlamalarını desteklemeyi, onları çeşitli sağlık ortamlarında çalışmak için gerekli becerilerle donatmayı, çok kültürlü ortamda yetkin ve rekabetçi olmayı hedeflemektedir. Bakım ilkelerini ve kavramlarını, yaşam boyu hastaların ve ailelerin, grupların ve toplulukların bütünsel hemşirelik bakımına entegre edin.

    • Tbilisi, Gürcistan

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Programın amacı, değeri yüksek ve sorumlu hemşirelik uzmanları yetiştirmek ve onları sağlık alanında çalışmak için gerekli becerilerle donatmak; çok kültürlü bir ortamda yetkin ve rekabetçi olmak ve bilgi ve yeterliliklerini hemşirelik yönetimi ve hasta sağlığı bakımına uygulamak.

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu Hemşirelik Bilimi Lisans (Onur) programı, mezunlarını hemşirelik mesleğine bütünsel bir yaklaşım sağlayacak bilgi ve becerilerle hazırlayacaktır. Program, hemşirelik ve disiplinlerarası araştırma yoluyla bilimsel bilgiyi ve kanıta dayalı uygulamayı teşvik eder, genişletir ve doğrular.

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Tıp Lisansı ve Cerrahi Lisansı (MBBS) UniKL programı, Ipoh, Perak'taki UniKL RCMP kampüsünde yürütülen beş (5) yıllık bir programdır. Tıp alanında yılların deneyimini de beraberinde getiren tam zamanlı akademik personel tarafından verilmektedir. Bunlar, Raja Permaisuri Bainun Hastanesi, Ipoh ve Perak'taki diğer hastanelerden öğrencilerle engin bilgi ve deneyimlerini paylaşma konusunda aynı derecede hevesli olan kıdemli klinisyenler ve uzmanlar tarafından tamamlanmaktadır.

    • Tbilisi, Gürcistan

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Programın amacı, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında, bilgi ve becerilerini hastaların bakımı ve yaşam kalitelerinin iyileştirilmesi için uygulayacak, değerleri ve sorumlulukları yüksek bir uzman yetiştirmektir. Programın yapısı ve içeriği, öğrenciye insan vücudunun normal işleyişi, patolojik durumların iyileşmesi ve uyum becerileri hakkında entegre bilgi sağlar ve aynı zamanda mezunları hem yerel hem de uluslararası pazarlarda rekabetçi kılan transfer becerilerini geliştirir.

    • Tbilisi, Gürcistan

    8 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, öğrencilerin Sağlık Bilimlerinin (Rehabilitasyon ve Hemşirelik) özünü anlamalarını desteklemeyi, onları farklı sağlık ortamlarında çalışmak için gerekli becerilerle donatmayı, çok kültürlü ortamda yetkin ve rekabetçi olmalarını amaçlamaktadır.

    • 110號, Tayvan

    Ingilizce

    Mesleki Terapi (OT) programı, 1988 yılında Rehabilitasyon Tıbbı Okulu'nun bir bölümü olarak kuruldu ve OT bölümü, 2000 yılında bağımsız bir okul haline geldi. OT programı, lisans derecesi sunan 4 yıllık bir giriş seviyesi eğitim programıdır. Öğrencilere bilim derecesi. Her yıl yaklaşık elli yeni öğrenci kaydediyoruz.

    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    IMU, Malezya'nın 26 yıldan uzun süredir sağlık eğitimine odaklanmış ilk ve en köklü özel sağlık ve sağlık üniversitesidir. IMU, Olgun Üniversite kategorisinde SETARA-2017 Kademe 6 statüsüne (Üstün) ulaştı. IMU'da, IMU'da derecenin ilk iki buçuk yılını okuma ve tıbbi programın tamamlanması için Avustralya, İngiltere, İrlanda veya Kanada'daki ortak üniversitelerinden birine geçiş yapma seçeneğiniz bulunmaktadır. Bu uluslararası ortaklıklar, IMU müfredatının bu üniversitelerin yüksek uluslararası standartlarını karşılamak için geliştirildiği anlamına gelir. IMÜ'de tıp eğitimi gören öğrenciler de IMU’daki tüm dereceyi tamamlama seçeneğine sahipler. IMU'da tıp eğitimi vermek, USMLE 1. Aşama Hazırlık Kursu'nu, 1 ila 5. yarıyıllar arasında IMU tıp müfredatına dahil ederek, Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitim ve çalışma için bir Pathway sağlayacaktır. Bu sayede mezunlarımız erken hazırlık aşamasındadır. Amerika Birleşik Devletleri ikamet fırsatlarına doğru bir yol izleyen USMLE Step 1 sınavı için oturmak için yetkili.

    • Nilai, Malezya

    Ingilizce

    Fizyoterapi, bilime dayalı bir meslektir ve yaralanma, hastalık veya sakatlıktan etkilenen kişilere hareket, egzersiz, manuel terapi ve insanların mümkün olduğu kadar uzun süre bağımsız kalmalarını sağlamak için tavsiyeler yoluyla yardımcı olur. Fizyoterapi, dereceye dayalı bir sağlık mesleğidir ve kamu ve özel hastanelerde, sağlık merkezlerinde, spor hekimliği kliniklerinde, doğum hastanelerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, yaşlı bakımı tesislerinde ve özel muayenehanelerde ve ayrıca sağlığı geliştirme, eğitim, yönetimde çalışan ödüllendirici bir kariyerdir. ve Araştırma.